Природа рідного краю

суботу, 27 квітня 2019 р.

Квітнева екскурсія 2019

Сьогодні першокласники вирушили у другу подорож містом .
Вдячні батькам за надану можливість. Навчальна екскурсія передбачає на разі три об'єкти.



В автобусі працював кондиціонер та відеоплеєр.
Спершу ми завітали до фабрики  фарфору ( вул. Сєдова)
Цій майстерні більше 20 років і вона відома за межами Запоріжжя та України завдяки своїм красивим, якісним та незвичайним виробам. 
Наші діти також долучилися до декорування чашок, самі обирали візерунок. Після обробки в печі чашки привезуть до школи після травневих свят.













Піч










Після ознайомлення із складним та довготривалим  процесом виготовлення фарфорових виробів ми вирушили на проспект Соборний, 186  до МУЗЕЮ ЕКСПЕРИМЕНТІВ ( посилання на сайт ТУТ )
Хочешь проверить скорость своей реакции, поднять на стуле своего друга одной рукой, увидеть оптические иллюзии, наконец зажечь лампу прямо в руках? Может, мечтаешь пройти по лазерному лабиринту и похитить бриллиант?Все это можно сделать в Музее Экспериментов. Музей экспериментов-это научно развлекательный центр для детей и взрослых посвященный механике, физике, оптике, магнетизму и прочим наукам















































За те, що Макар вдало доповнював розповіді про фізичні явища, нашого юного допитливого дослідника нагородили знижкою на відвідування цього музею Ось так своїм розумом діти заробляють гроші!



 Макар зміг пояснити чому їм легко було підіймати дорослу людину.









Сидять на цвяхах



 Задоволена вчителька

Останній об'єкт - МУЗЕЙ ТЕХНІКИ










































Немає коментарів:

Дописати коментар