Природа рідного краю

середа, 5 травня 2021 р.

Дистанційка, травень 2021

 З кожним уроком організація відеоконференції стає ще кращою!  Перед уроком за 5 -10 хвилин діти заходять в Meet,  вимикають мікрофони, але культурно вітаються в чаті. Уроки починаються вчасно. Все швидше вмикають і вимикають мікрофони для висловлювань. Хоча бувають і затримки, та ми ж вчимось! 

Сьогодні  спробували працювати з інтерактивною хмарою слів mentimeter, писали есе про уроки української мови.

Ось деякі з них:


Уроки української мови Марiйка любить уроки української мови. Сергiйковi вони не дуже подобаються, бо треба багато писати. А менi подобається українська мова. На уроках мови я вчуся грамотно та правильно писати. Я можу письмово подавати свої думки, бо мова - це одяг для думок. Дiзнаємося про правопис слiв. Вчимося складати цiкавi тексти.Знання мови дає менi можливiсть читати книжки. Але я не люблю багато писати. Українську мову треба вивчати, бо це наша рiдна мова.


Уроки української мови Я люблю уроки української мови. Сергійкові вони не дуже подобаються, бо треба багато писати. А мені українська мова подобається. Тому що нас вчать правилам, які знадобляться у житті. Ми на уроках української мови дуже багато пишемо. А мені це не дуже подобається. А ще коли ми багато пишемо стає більш краще почерк. Ось чому необхідно робити українську мову Сергійку. Буде гарний почерк, Та будеш знати нашу рідну мову.

Урок української мови Марійка любить уроки української мови. Сергійкові вони не подобаються, бо треба багато писати.А мені цей урок подобається. Тому що ми багато дізнаємося цікавого. Вчимося бути грамотними. Та каліграфічно писати. Все це дуже цікаво. А ще мені подобається виходити до дошки. Один раз ми з моєю подружкою ішли у бібліотеку, щоб взяти книжки. Для того, щоб знайти відомості про відому письменницю. Сподобалось розповідати своїм однокласникам про неї.
Українська мова мій улюблений урок.

Уроки української мови Марійка любить уроки української мови. Сергійкові не дуже подобається, бо треба багато писати. А мені подобаються уроки української мови . Бо я люблю писати . Я полюбляю українську мову ще й тому, що, коли ми будемо влаштовуватись на роботу , ми будемо писати про себе есе , а на уроках української мови ми вивчаємо есе і ще багато цікавого. Ось чому я полюбляю уроки української мови .

Марійка любить уроки з украЇнськоЇ мови. Сергійкові вони не дуже подобаються, бо треба багато писати. А мені вони подобаються, тому що, ми дізнаемося щось нове про нашу краЇну, Вчимося багато писати, розвиваємо свій почерк. Вчимо правила. Не розумію, чому Сергійко не любить урок з украЇнської мови?. Мова- це одяг для думок.

Уроки української мови Марійка любить уроки української мови. Сергій- кові вони не дуже по- добаються, бо треба ба- гато писати. А мені подобається укра- їнська мова. Мені подоба- ється писати цікаві тексти, диктанти, вірші. Я люблю українську мову тим, що я завжди пишу самостійно в зошиті. Люблю украї- нську тим, що розвиває- ться внутрішня фантазія. А чому ви любите украї- ську мову?


Уроки української мови Марійка любить уроки української мови.Сергійкові вони не дуже подобаються, бо треба багато писати. А мені подобається цей урок. Писати дуже легко. Якщо багато писати, буде гарний почерк. Вмієш красиво писати,то, як будеш влаштовуватися на роботу, тебе можуть попросити написати про себе резюме. А ще українська мова - наша рідна мова. Мова--це одяг для думок.
Я люблю урок української.






1 коментар: