Природа рідного краю

неділю, 20 вересня 2020 р.

Похід у Партизанську ( Кайдацьку) балку 2020

 Найкраща профілактика вірусних захворювань яка? Загартування сонцем, повітрям, фізичними вправами? А як щодо спілкування "класною родиною" на просторах малої Батьківщини? Все це ми сьогодні (нарешті!) втілили в життя.

Екскурсії до двох тунелів, милуванню природою, дослідженню місцевості посприяла сьогоднішня майже літня погода! І діти, і дорослі навіть засмагли! Після довгих пішохідних прогулянок сил в наших дітей все ж вистачило і на  танці, і на рухливі ігри!  З малечею танцювали  матусі й татусі!  А смаколики, приготовлені батьками, додали наснаги. 

Щиро вдячна батькам 3-В класу за організацію такого чудового вихідного дня! Вірю, що наступного разу проведемо квест з більшою частиною класу.



































Другий тунель








Дружні!!!!!


Дорога додому . Біля річки Верхня Хортиця



Після написаного 
Р.S. Втомлена, але задоволена. Дуже приємний "післясмак" від спілкування з дітьми та батьками! Відчуваю себе щасливою))) Як чудово  працювати з однодумцями, мати спільні цілі! 


4 коментарі:

  1. Спасибо за отличный отдых в такой дружной компании. Огромное спасибо Светлане Анатольевне и родителям за организацию и веселье нашим деткам ❤️

    ВідповістиВидалити
  2. смішні фотографії
    ( Анна, Ріна, Яна)

    ВідповістиВидалити