Природа рідного краю

середу, 3 жовтня 2018 р.

Напередодні офіційного свята

На цьому тижні освітянська спільнота відзначатиме професійне свято. Хто як. Комусь вручать грамоти на нарадах, багатьом подарують квіти та цукерки))))
А я святкую сьогодні. А правильніше сказати -- і сьогодні святкую також . Бо що для мене є Днем вчителя? Це коли кайфуєш від роботи .Коли немає вже голосу, а говорити ХОЧЕТЬСЯ.  ХОЧЕТЬСЯ спілкуватися з дітьми, з їх батьками, і відчувати "віддачу"  . Не лише на папері, чи "на словах" бути партнерами , а відчувати дружнє плече, підтримку.
Шановні партнери! Ви вітаєте мене щоразу своїми посмішками, зацікавленими поглядами , влучними питаннями та дієвими пропозиціями !!!
Це неабиякий подарунок -- дружній батьківський колектив! Мені приємно дізнаватись, що ви спільно та креативно готуєтесь до ярмарку, переймаєтесь шкільним життям  і, щонайголовніше, з любов'ю та батьківською турботою ведете діточок по шкільним будням .
А які дорослі питання ставлять наші маленькі дослідники !!! Які світлі голови вони мають! Ніякі матеріальні цінності не можна порівняти із допитливими поглядами та щирим сміхом дітей!
А ще вони дууууже милі! Як говорить моя доня , няшні.
Я щаслива мама 31 дитини! Єдине , чого прошу - здоров'я нашим дітям.

1 коментар: