Природа рідного краю

неділю, 3 жовтня 2021 р.

4 жовтня

 Всесвітній день тварин

Чомусь багато хто називає тварин нашими меншими братами. Звичайно ж, якщо врахувати той факт, що тварини в чомусь іноді можуть бути більш кмітливі ніж ми, або ж для них навколишнє середовище більш зрозуміле, ніж нам, то їх можна було б назвати нашими старшими братами. Однак очевидно одне - людина в переважній більшості випадків залишається чільною і домінуючьою істотою, а тварини як правило угнетаеми і ці відносини ніяк не можна назвати братніми.Статистика невблаганна: кожну годину з лиця нашої матінки Землі безповоротно зникають три види тварин. Навіть не віриться! Кожен день відходять в історію близько 70-ти видів флори і фауни нашої планети. Біологічне різноманіття Землі неухильно скорочується величезними темпами.







Онлайн завантажувач відео SaveFrom.Net - це спеціальний сервіс, який допомагає швидко і безкоштовно завантажувати відео або музику. Вам не потрібно встановлювати різне програмне забезпечення або шукати онлайн-сервіси.

SaveFrom допомагає завантажувати відео з різних веб сайтів, просто ввівши URL-адресу відео і натиснувши «Завантажити». Також, наше розширення доступно для браузера Google Chrome.

Завантаження відео ТУТ











І



Немає коментарів:

Дописати коментар